Oppject logo

Bedrijfshal Hoogeveen

Een bedrijfshal kun je gebruiken voor meerdere doeleinden. Zo kun je ervoor kiezen om een bedrijfshal in te richten als werkplaats of opslagplaats voor goederen. Wat je doel ook is, Oppject staat voor je klaar om je te helpen met de zoektocht naar een geschikte bedrijfshal in Hoogeveen. Dit geldt voor zowel de huur als koop van een bedrijfshal.

Waar moet je op letten voordat je een bedrijfshal huurt/koopt?

Voordat je besluit een bedrijfshal te huren of kopen is het verstandig om in kaart te brengen waar je wensen liggen. Ga voor jezelf na wat het doeleinde van de bedrijfshal is en welke vereisten daarbij belangrijk zijn. We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet.

  • Toegankelijkheid

Ga voor jezelf na wat het doeleinde is van de bedrijfshal en wie hier komen. Werk je met leveranciers, dan is het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor een vrachtwagen om te laden en lossen. Wanneer de bedrijfshal wordt gebruikt als werkplaats is het ook van belang dat het personeel voldoende plek heeft om te parkeren.

  • Maximale vloerbelasting

Werk je met zware materialen en is er een bovenverdieping in de bedrijfshal? Controleer dan goed wat voor gewicht deze vloer aankan. Het zou vervelend zijn als later blijkt dat de vloer niet geschikt is voor de machines die gebruikt moeten worden.

  • Veiligheid

Of je nou een bedrijfshal als werkplaats of opslag wil gebruiken: veiligheid staat voorop. Controleer of je personeel in een veilige omgeving werkzaamheden kan verrichten. Het is daarbij belangrijk dat er voldoende daglicht of verlichting aanwezig is en dat zuurstof het pand binnen kan komen.

  • Kantoorruimte

Denk na over de inrichting van de bedrijfshal. Wil je bijvoorbeeld dat er plek is voor een kantoor? Maak dan een inschatting hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt en wat de mogelijkheden zijn.

Tips bij het huren van een bedrijfshal

  • Huurregime

Voor verschillende panden gelden verschillende huurregimes. In een huurregime zijn wetten en regels vastgelegd die voor het soort pand gelden. Het is goed om hiervan op de hoogte te zijn.

  • Huurprijs

Maak duidelijke afspraken over de huurprijs en laat dit vastleggen in de huurovereenkomst. Hoe hoog is de huurprijs, hoeveel BTW moet betaald worden en wanneer zijn vragen die je bespreekt met de verhuurder. Huurtermijn Wanneer je een bedrijfshal huurt doe je dit voor langere periode. Vaak geldt een huurtermijn van vijf jaar die daarna met nog eens vijf jaar verlengd kan worden. Denk dus goed na over je besluit voordat je een huurovereenkomst aangaat. Het contract tijdig beƫindigen is niet mogelijk, alleen met hoge uitzondering.

Bedrijfshal huren of kopen bij Oppject

Op zoek naar een bedrijfshal in Hoogeveen en omgeving? Oppject helpt je verder. Wij zijn een team met ervaren bedrijfsmakelaars die de markt van vastgoed goed kennen. De kans is dus groot dat wij je verder kunnen helpen. Kom langs bij ons kantoor in Assen of neem contact op via telefoon of website.

Op zoek naar een bedrijfshal in Hoogeven

Bekijk hier ons huur/verkoop aanbod

Objecten