Oppject logo
Cases

De juiste plek met het juiste gevoel

Bij Oppject weten we waar we goed in zijn, wat we willen doen en wat niet. Wij zijn trots op onze verschillende projecten en nemen je daar graag in mee. Wil je na het zien van onze cases eenzelfde soort project? Of juist totaal wat anders? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met je mee!

Techlab Assen

In een ruim opgezette etalage vind je Techlab. Centraal gelegen en goed te bereiken voor scholieren die willen experimenteren met techniek. Door te luisteren naar de wensen en deze op de juiste manier door te vertalen hebben we de perfecte locatie weten te vinden.

Laser Studio Noord

Voor Evelien hadden wij het perfecte pand in ons aanbod. Midden in het centrum van Assen gelegen, ruim genoeg en met een professionele uitstraling. De beslissing was dan ook binnen 1 dag gemaakt. Dit moest de nieuwe locatie van Laser Studio Noord worden.

Keukenzaak I-KOOK

Voor keukenzaak I-KOOK gingen wij op zoek naar een pand met de juiste uitstraling en goede bereikbaarheid. Aan de Van Vlissingenstraat in Assen hebben wij het perfecte pand (ca. 1.000 m²) gevonden. Inmiddels is I-KOOK hier al een jaar gevestigd.

Tattooshop – Blood ‘n Bones

Een exclusieve tattooshop verdient een exclusieve locatie. Voor Blood 'n Bones gingen wij opzoek naar goed te bereiken pand waar je alleen op afspraak binnen kunt komen. Gelegen in het centrum van Assen en mochten ze willen uitbreiden in de toekomst, dan kan dat!

Fun en Feestverhuur

Wat doe je als je uit je jas groeit? Dan neem je contact op met Oppject! Voor Fun en Feestverhuur hebben wij de perfecte bedrijfshal gevonden in Assen. Een ruimte waar Remco en Ilona alle spullen kwijt kunnen en zelfs nog ruimte hebben om te groeien!
Bedrijfsmakelaar Oppject Boekenrode

Resato

Resato is een indrukwekkend bedrijf met ambitieuze toekomstplannen. Voor de bouw van een waterstoftankstation was extra ruimte nodig, hiervoor is niet iedere ruimte geschikt. Na een korte zoektocht werd binnen 3 weken het huurcontract ondertekend.
Oppject bedrijfsmakelaar Assen UNIFORM-Agri

UNIFORM-Agri

UNIFORM-Agri was na 19 jaar op zoek naar een nieuw kantoor met de juiste uitstraling. Wij brachten de juiste mensen bij elkaar, de perfecte match tussen huurder en verhuurder. Pal tegenover het station van Assen zit UNIFORM-Agri nu helemaal op haar plek!
Oppject bedrijfsmakelaar Assen verhuren pand

Car Creations

Erik van Car Creations heeft een zaak in exclusieve auto's en verkoopt alleen maar auto's die hij zelf leuk vindt. Boven zijn zaak heeft hij een fijne kantoorruimte die hij verhuurt. Wij hielpen Erik al 4 keer met zijn zoektocht naar de perfecte huurder.
Oppject Bedrijfsmakelaar Assen verhuur verkoop

Scent Circle

Tim was op zoek naar een niet al te groot pand met een boetiek-achtige uitstraling, inclusief opslagruimte voor zijn webshop-verkopen en het moest uiteraard betaalbaar zijn. Midden in het centrum, in één van de meest bezochte straten vonden we de perfecte locatie.
Vastgoedmakelaar Oppject

Normec Kalsbeek

Ruben Geers belegt samen met zijn compagnon Arnold van Zuijlekom in vastgoed. Als aankoopmakelaar weten we bij Oppject wat er op de markt is, en niet minder belangrijk, ook wat gaat komen en welke huurders zoekende zijn. Ontdek hoe we de perfecte match maakten.