Oppject logo

Keukenzaak I-KOOK

Aan de Van Vlissingenstraat in Assen vind je I-KOOK (ca. 1.000 m²). Een keukenzaak van hoge kwaliteit met keukens voor ieder budget, de enige van de 27 vestigingen gevestigd in Drenthe. Bij I-KOOK staan gedegen advies, transparantie en service, alsmede coaching van de klant in het aankoopproces van eerste gesprek tot oplevering en daarna, altijd op nummer één en dat al 20 jaar!

Björn Mulder, mede-eigenaar van I-KOOK Assen, heeft I-KOOK naar Drenthe gehaald en is een echte Drent. I-KOOK is voornamelijk gevestigd in het westen, waar Björn graag weg wilde om meer tijd te kunnen doorbrengen met zijn gezin en familie. “Geen reistijd en files hier in het noorden, dus meer tijd voor het gezin!”, zo geeft hij aan. Voor I-KOOK ging hij op zoek naar een pand met de juiste uitstraling en goede bereikbaarheid. Tijdens zijn zoektocht reed hij langs de Van Vlissingenstraat. Zo’n 20 jaar geleden kwam Björn dit pand al tegen en zag toen al de potentie om er een keukenzaak te vestigen. Toen hij de “TE HUUR” poster van de makelaar achter het raam zag hangen, aarzelde hij dan ook niet om contact op te nemen.

Samen met Jasper Schipper, vastgoedadviseur, werd er een bezichtiging gepland, dat was liefde op het eerste gezicht. “De locatie is perfect, aan de rand van de meubelboulevard en direct aan de binnenring van Assen gelegen. Het pand is perfect bereikbaar voor mensen van binnen en buiten Assen. Je kunt er niet omheen als je hier voorbij rijdt. I-KOOK Assen trekt inmiddels klanten vanuit heel Drenthe, maar ook een deel Groningen en een stukje Friesland. “Met Jasper en I-KOOK spraken we over de mogelijkheden om de winkel zo efficiënt mogelijk in te richten. Hiervoor waren een aantal aanpassingen nodig waarover we onderhandeld hebben in het huurcontract. Jasper heeft goed bemiddeld in het contact tussen mij en de verhuurder. Dit heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat, waar ook de eigenaar van het pand trots op is, dat werkt fijn. Wij zijn enorm blij met de service van Oppject. Een professionele partij met verstand van vastgoed!”, aldus Björn Mulder.

De wensen vertalen en op het juiste moment toeslaan, heeft erin geresulteerd in dat I-KOOK inmiddels alweer een jaar in dit pand zit. Onder het genot van een kop koffie werd de huurovereenkomst doorgenomen en waren ze het al snel met elkaar eens, I-KOOK blijft de komende 10 jaar in dit pand zitten.

We willen I-KOOK Assen bedanken voor deze fijne samenwerking.

 

""Een professionele partij met verstand van vastgoed!”"

Meer cases zoals deze