Oppject logo

Verhuur van commercieel onroerend goed

Bij Oppject houden wij ons bezig met de verhuur van commercieel onroerend goed. Wij verzorgen de verhuur van kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfspanden maar ook van overig (bedrijfsmatig)vastgoed. Sinds 2011 doen wij dit voor onze opdrachtgevers in Noord Nederland. Door onze ervaring kennen wij de markt. We bieden jouw pand gericht aan bij de ons bekende zoekers.

Uiteraard zorgen we voor de optimale marketing door een professionele presentatie en we plaatsen jouw pand op Funda in Business en op onze website. Zo kunnen we doelgericht en zo snel mogelijk de juiste huurder(s) voor jouw pand vinden.

Wij begeleiden bezichtigingen en voeren de onderhandelingen. Dit uiteraard in nauw overleg met jou als opdrachtgever. Onderhandelingen voeren we overwegend schriftelijk. Dit voorkomt misverstanden tijdens de onderhandeling en daarna.

Wij stellen de huurovereenkomst op en verzorgen de ondertekening van het huurcontract. Wij verzorgen alles tot aan de sleuteloverdracht en daarna zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

 

Bedrijfsmakelaar Assen Verhuur

Onze werkwijze

Ons doel is om tegen een zo gunstig mogelijke huurprijs en tegen de best mogelijke condities overeenstemming te bereiken met een huurder die de gemaakte afspraken blijvend na kan komen. Op deze wijze is er een win-win situatie voor huurder en verhuurder. Er is ruimte voor rendement.

Samen bespreken wij de beste verhuurstrategie voor jouw situatie. In de samenwerking met onze opdrachtgevers zijn wij altijd transparant over onze dienstverlening en over de kosten die daarmee gepaard gaan. Je weet vooraf dus altijd precies waar je aan toe bent.

In overleg bepalen we de te hanteren vraagprijs en in het proces adviseren we je op het gebied van alle overige overeen te komen voorwaarden en bepalingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan huurtermijnen, verlengingstermijnen, servicekosten, huurprijsindexatie, BTW en zekerheidsstellingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen bij de verhuur van een bedrijfsruimte of object?

Contact