Oppject logo
Oppject Bedrijfsmakelaar
Diensten

De juiste plek met het juiste gevoel

Oppject is een makelaarskantoor, dat zich uitsluitend richt op commercieel vastgoed. Bij ons kun je terecht voor verhuur, verkoop, taxaties van bedrijfspanden, kantoorgebouwen en winkels. Daarnaast kopen en verkopen wij ook beleggingen. Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Bedrijfsmakelaar Assen Verhuur

Verhuur

Bij Oppject houden wij ons bezig met de verhuur van commercieel onroerend goed. Wij verzorgen de verhuur van kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfspanden maar ook van overig (bedrijfsmatig)vastgoed. Sinds 2011 doen wij dit voor onze opdrachtgevers in Noord Nederland. Door onze ervaring kennen wij de markt. We bieden jouw pand gericht aan bij de ons bekende zoekers. Uiteraard zorgen we voor de optimale marketing door een professionele presentatie en we plaatsen jouw pand op Funda in Business en op onze website. Zo kunnen we doelgericht en zo snel mogelijk de juiste huurder(s) voor jouw pand vinden.

Lees verder
Bedrijfsmakelaar Assen Verkoop

Verkoop

Bij Oppject houden wij ons bezig met de verkoop van commercieel onroerend goed. Wij verzorgen de verkoop van kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfspanden maar ook van beleggingspanden en van overig vastgoed. Sinds 2011 doen wij dit voor onze opdrachtgevers in Noord Nederland. Door onze ervaring kennen wij de markt. We bieden jouw pand gericht aan bij de ons bekende zoekers. Uiteraard zorgen we daarnaast voor de optimale marketing door een professionele presentatie en we plaatsen jouw pand op Funda in Business en op onze website. Zo kunnen we doelgericht en zo snel mogelijk de juiste koper voor jouw pand vinden.

Lees verder

Taxaties

Heb je een taxatierapport nodig dat voldoet aan geldende richtlijnen voor commercieel vastgoed? Onze gecertificeerde taxateurs kunnen dergelijke taxaties voor je uitvoeren. Dat kan voor verschillende doeleinden zijn, zoals: financieringsdoeleinden, fiscale doeleinden en boedelscheiding of -verdeling.

Lees verder
Nol Goulmy Makelaar

Beleggingen

Wil jij verhuurd onroerend goed kopen of verkopen? Dan ben je bij Oppject aan het juiste adres! Dankzij een groot netwerk, bestaande uit zowel grote institutionele partijen als lokale particuliere beleggers, weten wij wie er in de markt zijn om te kopen en verkopen. Deze markt brengen we samen om jou heel gericht iets te kunnen aanbieden of om jouw beleggingsvastgoed bij de juiste partijen onder de aandacht te brengen.

Lees verder
Bedrijfsmakelaar Assen Advies

Advies

Vastgoed is ons dagelijks werk, onze passie. Wij hebben zeer veel ervaring binnen ons werkgebied en volgen de laatste ontwikkelingen dan ook op de voet. Naast de verhuur, verkoop en het taxeren van commercieel onroerend vastgoed adviseren wij onze opdrachtgevers over vele diverse vraagstukken. In de samenwerking zijn we altijd transparant over de kosten van onze dienstverlening . Zo weet je dus altijd vooraf waar je aan toe bent.

Lees verder