Oppject logo
Oppject Bedrijfsmakelaar

Wij kunnen je helpen met ‘stille verkoop/verhuur’ van je object.

Denk je na over de verkoop/verhuur van je kantoorpand, winkelpand of bedrijfspand, maar wil je dit nog niet aan de grote klok hangen?

Bij stille verkoop/verhuur adviseren wij over de prijs, overige voorwaarden en aanvullende bepalingen. Van de leveringsdatum tot het uitsluiten van risico’s voor jou als verkoper/verhuurder. Wij kunnen bezichtigingen begeleiden en onderhandelingen voeren met potentiële kopers/huurders, uiteraard in overleg. Onderhandelingen voeren wij overwegend schriftelijk, om misverstanden te voorkomen en de verkoop soepel te laten verlopen. Wij verzorgen het opstellen van de koop/huur overeenkomst, de ondertekening en tot slot de eindinspectie vlak voor de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Contact Opnemen

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden omtrent (stille) verkoop of verhuur van jouw object, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of je nu op zoek bent naar een object of een object discreet wilt verkopen of verhuren, wij helpen je graag verder. Ons deskundige team kan je adviseren en begeleiden gedurende het gehele proces.

Contact