Oppject logo
Over ons

Wij nemen de tijd die nodig is om je verder te helpen

Met onze ervaring, deskundigheid en betrokkenheid zetten wij ons volledig in voor jouw vastgoed. Ons motto luidt: "Resultaat door daadkracht"

Het team

Nol Goulmy
Directeur - Eigenaar | Makelaar - Taxateur
MRICS RV, REV, RM, RT
Verantwoordelijk | Doortastend | Pragmatisch
Gerwin de Roo bedrijfsmakelaar Assen Oppject
Gerwin de Roo
Makelaar - Taxateur
RM RT
Accuraat | Analytisch | Vasthoudend
Ingrid Hessels
Commercieel medewerker binnendienst
Vriendelijk | Klantgericht | Georganiseerd

Onze werkwijze

  1. Persoonlijk contact

Over wat voor opdracht het ook gaat, je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt een contactformulier invullen op onze contactpagina of telefonisch contact opnemen. We kijken dan samen wat we voor je kunnen betekenen en plannen een afspraak in.

2. Duidelijk over de dienstverlening

Onze exacte dienstverlening is natuurlijk afhankelijk van de opdracht en de situatie. Wij zijn altijd vooraf duidelijk over wat onze dienstverlening omvat en maken duidelijke afspraken met jou als opdrachtgever. Hierbij zijn we transparant over de kosten van de dienstverlening en zul je nooit onverwacht een nota van ons ontvangen. 

3. Beschikbaar voor vragen achteraf

Is onze dienstverlening afgerond, maar heb je nog vragen? Achteraf kunnen dingen anders gaan dan verwacht. Je kunt altijd gerust contact met ons opnemen voor vragen of advies. 

Wil je meer weten over onze werkwijze bij verkoop, verhuur of een van onze andere diensten? Klik hiernaast op de dienst waar je meer over wil weten of neem contact met ons op.
Neem contact op

Onze missie en visie

Oppject de bedrijfsmakelaar in Assen

Geschiedenis

Onze geschiedenis begint in mei 2011 in een kantoor op de begane grond van de Abel Tasmantoren aan het Veemarkterrein in Assen. Vanuit hier werkte Nol aanvankelijk nog in zijn eentje. Dit onder de naam Boekenrode bedrijfsmakelaars & taxateurs. Het makelaarskantoor hield zich van het begin af aan uitsluitend bezig met bedrijfsmatig vastgoed en met het taxeren daarvan. Er werd een netwerk opgebouwd van zeer uiteenlopende opdrachtgevers.

Voordat Nol in 2011 voor zichzelf begon had hij al jarenlange ervaring als bedrijfsmakelaar en is hij werkzaam geweest bij een aanbieder van vastgoed beleggingsfondsen.
Het bedrijf groeide en het team van Oppject bestaat nu uit 4 personen. Inmiddels zijn wij gevestigd op een prachtige plek aan de rand van het centrum van Assen aan de Stationsstraat 4.

In 2023 hebben we gekozen voor een nieuwe en volledig eigen naam: Oppject. Onder deze naam werken wij nog steeds met hetzelfde team van ervaren medewerkers, makelaars en taxateurs, op de persoonlijke manier die onze relaties van ons gewend zijn.

Als wij de juiste plek niet voor jou hebben, helpen wij je hem graag vinden.

Neem direct contact op