Oppject logo

Verkoop van commercieel onroerend goed

Bij Oppject houden wij ons bezig met de verkoop van commercieel onroerend goed. Wij verzorgen de verkoop van kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfspanden maar ook van beleggingspanden en van overig vastgoed. Sinds 2011 doen wij dit voor onze opdrachtgevers in Noord Nederland. Door onze ervaring kennen wij de markt. We bieden jouw pand gericht aan bij de ons bekende zoekers. Uiteraard zorgen we daarnaast voor de optimale marketing door een professionele presentatie en we plaatsen jouw pand op Funda in Business en op onze website. Zo kunnen we doelgericht en zo snel mogelijk de juiste koper voor jouw pand vinden.

Onze werkwijze

Ons doel is om tot een optimale overeenkomst te komen voor onze opdrachtgevers. Niet alleen op gebied van prijs, maar ook tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden en met een koper die de gemaakte afspraken kan nakomen.

Samen bespreken wij de beste verkoopstrategie voor jouw situatie. In de samenwerking met onze opdrachtgevers zijn wij altijd transparant over onze dienstverlening en over de kosten die daarmee gepaard gaan. Je weet vooraf dus altijd precies waar je aan toe bent.

Wij adviseren en begeleiden je bij de onderhandelingen over de prijs en eventuele aanvullende bepalingen. Van voorbehouden van de koper tot en met het uitsluiten van risico’s voor jou als verkoper.

Wij begeleiden de bezichtigingen en voeren onderhandelingen met potentiële kopers, uiteraard in nauw overleg met jou als opdrachtgever. Onderhandelingen voeren wij overwegend schriftelijk. Dit om misverstanden te voorkomen. Je wilt immers geen “gedoe” achteraf. Wij stellen de koopovereenkomst op en zorgen voor de ondertekening daarvan. Tot slot begeleiden wij de eindinspectie vlak voor de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Bedrijfsmakelaar Assen Verkoop

Neem vrijblijven contact met ons op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen bij de verkoop van een bedrijfsobject?

Contact