Oppject logo

Advies

Vastgoed is ons dagelijks werk, onze passie. Wij hebben zeer veel ervaring binnen ons werkgebied en volgen de laatste ontwikkelingen dan ook op de voet. Naast de verhuur, verkoop en het taxeren van commercieel onroerend vastgoed adviseren wij onze opdrachtgevers over vele diverse vraagstukken.

"In de samenwerking zijn we altijd transparant over de kosten van onze dienstverlening. Zo weet je dus altijd vooraf precies waar je aan toe bent."

Hieronder een greep uit onze diensten waarmee we jou kunnen helpen

  • Het schriftelijk vastleggen van een wijziging of aanvulling op een lopende huurovereenkomst (allonge):

In de loop van de tijd kunnen er zaken veranderen met betrekking tot de afspraken die in het verleden tussen huurder en verhuurder zijn gemaakt en die zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. Deze gewijzigde afspraken kunnen we voor je vastleggen in een aanvulling op de bestaande huurovereenkomst. Dit heet een allonge. Dit is wel zo verstandig, hierdoor blijft het voor alle partijen duidelijk wat er is overeengekomen.

  • Het doorgeven van de jaarlijkse huuraanpassing:

In een huurovereenkomst is vastgelegd dat een huurprijs jaarlijks kan worden aangepast. Conform de Consumentenprijsindex voor Alle Huishoudens (CPI-alle huishoudens). Dit indexcijfer wordt elk jaar gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Benieuwd naar wat voor jouw huurder de procentuele huurverhoging moet gaan zijn? Wij kijken graag met je mee!

  • Wat levert je pand ongeveer op bij verkoop of verhuur:

Je hebt geen taxatierapport nodig, maar je overweegt om te gaan verkopen of verhuren. Of misschien heb je al een koper of huurder op het oog. Wij kunnen je een advies geven over wat je pand ongeveer zou kunnen opbrengen.

  • Meningsverschil of conflict met de huurder of verhuurder

Een meningsverschil of conflict is nooit prettig. Wil je hierover vrijblijvend sparren of weten waar je staat? Wij denken graag met je mee. Indien nodig kunnen wij je ook in contact brengen met een goede vastgoed advocaat binnen ons netwerk.

  • In onderhandeling

Als je zelf al in onderhandeling bent over huren, verhuren, kopen of verkopen van een bedrijfspand, maar je loopt vast of hebt advies nodig? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om even van gedachten te wisselen.

Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er nog tal van situaties te bedenken waar wij je mee van dienst kunnen zijn. We weten wat we kunnen en zijn overtuigd van onze expertise. Mochten we onvoldoende expertise in huis hebben om aan jouw vraag te voldoen, dan zijn we daar ook eerlijk over. Wellicht hebben wij dan contacten binnen ons netwerk naar wie wij jou kunnen doorverwijzen.

Contact