Oppject logo

Resato

Resato is gevestigd aan de Duitslandlaan 1 in Assen. Een indrukwekkend bedrijf met ambitieuze toekomstplannen. Resato is een Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen en ontwikkelt waterstoftankstations voor een duurzame toekomst. Resato blijft zich ontwikkelen en groeit hard. Hierdoor is er regelmatig behoefte aan (tijdelijk) extra ruimte.

In 2016 is Resato vanuit Roden naar Assen verhuisd. Voor een project voor de bouw van een waterstoftankstation was in 2019 snel extra ruimte nodig. Het liefst een bedrijfshal met een bovenloopkraan en een vloer met voldoende draagvermogen. De zoektocht begon naar een bedrijfspand in de directe omgeving van de Duitslandlaan. Erik Doornbos van Resato benaderde meerdere bedrijfsmakelaars en kwam op die manier in contact met Nol van Oppject. Na een korte zoektocht werd bedrijfsruimte gevonden aan de Amerikaweg in Assen, niet ver van het hoofdkantoor. Het ging allemaal erg snel, binnen 3 weken werd het huurcontract ondertekend.

“Nol heeft ons proactief geholpen. Bij ons is de zwaartecategorie erg belangrijk, dit maakte het complexer om een geschikte locatie te vinden. Dit heeft Nol allemaal voor ons uitgezocht, daarbij werd ook rekening gehouden met het bestemmingsplan, dit zorgde voor vertrouwen.

Inmiddels hebben we via Oppject begin 2023 ook elders in Assen weer extra bedrijfsruimte gehuurd. Zo zullen we elkaar in de toekomst vaker blijven tegenkomen. We weten wat we aan elkaar hebben, dat werkt erg fijn. Bij Oppject wordt snel geschakeld en kun je altijd terecht met eventuele vragen.” Aldus Erik.

De verwachting is dat Resato zal groeien naar ca. 1.000 medewerkers. Dit is gebaseerd op het aantal waterstoftankstations dat gebouwd zal moeten worden om in de top 3 van de wereld te komen. Met deze ambitieuze plannen van het bedrijf blijft het huisvestingsvraagstuk actueel.  Resato weet precies wie ze daarvoor moeten bellen. 

"Nol heeft ons proactief geholpen. Bij ons is de zwaartecategorie erg belangrijk, dit maakte het complexer om een geschikte locatie te vinden. Dit heeft Nol allemaal voor ons uitgezocht, daarbij werd ook rekening gehouden met het bestemmingsplan, dit zorgde voor vertrouwen"
Bedrijfsmakelaar Oppject Boekenrode

Meer cases zoals deze