Oppject logo

Fun en Feestverhuur

In een bedrijfshal van ca. 750 m² aan de Winkler Prinsstraat in Assen vind je Fun & Feestverhuur. De stellingen zijn gevuld met springkussens, feestpoppen, oud-Hollandse spellen en nog veel meer. Ilona en Remco Herlaar zijn hier helemaal op hun plek. In 2022 tekenden zij het huurcontract en zij hopen hier nog lang te mogen zitten. 

Remco en Ilona begonnen Fun & Feestverhuur aan de keukentafel maar kwamen er al snel achter dat zij meer ruimte nodig hadden, een garagebox was de eerste oplossing, maar ook deze werd al snel te klein. Twee garageboxen werden uiteindelijk één grotere box en ook het huis lag vol feestartikelen. Wat doe je als je uit je jas groeit? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een nieuwe plek. Remco en Ilona begonnen hun zoektocht, maar kwamen er al snel achter dat ze dit niet alleen voor elkaar kregen. ‘’Er was weinig aanbod en het aanbod dat er was, was al weg voordat je kon kijken’’, aldus Remco. 

Uit het verleden kenden zij Nol (eigenaar Oppject) en samen gingen ze op zoek naar een nieuwe locatie.  In eerste instantie was de bedrijfsruimte die zij nu huren een nog veel grotere ruimte en daarom ongeschikt. Voor het andere gedeelte werd echter ook een huurder gevonden waardoor de ruimte in tweeën kon worden verdeeld. Hierdoor werd de locatie opeens zeer geschikt! Het was een grote stap voor het stel, maar het bleek de juiste te zijn. Alle spullen voor de verhuur passen nu in het pand en er zijn bovendien nog genoeg groeimogelijkheden. 

Op de locatie wilden Remco en Ilona ook kinderfeestjes geven. Nol gaf aan dat hierbij het bestemmingsplan een belangrijk aandachtspunt is. Oppject heeft vervolgens geholpen met het contact met de gemeente. Daarnaast werd een escape in de huurovereenkomst opgenomen. Indien het niet toegestaan zou zijn om op de locatie kinderfeestjes te organiseren bood dit een mogelijkheid voor de huurders om de huurovereenkomst tussentijds op te zeggen. Gelukkig werd uiteindelijk duidelijk dat dit wel was toegestaan.. 

“Het contact met Nol van Oppject was super, hij helpt je waar nodig en staat altijd voor je klaar. Als er zich in de toekomst iets voordoet, zijn wij er zeker van dat we daar samen met Nol en de verhuurder uitkomen.” Vertelt Ilona.

"Het contact met Nol van Oppject was super, hij helpt je waar nodig en staat altijd voor je klaar. Als er zich in de toekomst iets voordoet, zijn wij er zeker van dat we daar samen met Nol en de verhuurder uitkomen"

Meer cases zoals deze