Oppject logo

UNIFORM-Agri

UNIFORM-Agri is een internationaal opererend bedrijf, een wereldleider in management software voor veehouders. Het hoofdkantoor zit in Assen maar UNIFORM-Agri heeft werknemers over de hele wereld. Door Corona zijn zij steeds meer hybride gaan werken en daardoor is er veel internationale ondersteuning mogelijk. Desondanks is een kantoor met een goed sociaal klimaat belangrijk, aldus Harm-Jan van der Beek, Managing Director bij UNIFORM-Agri.

Het vorige kantoor voldeed na 19 jaar niet meer aan de wensen en paste niet meer bij de uitstraling van UNIFORM-Agri. “Net als veel bedrijven kampen wij met personeelstekort. Ik ben trots op de organisatie waar ik werk, maar als ik mensen uitnodigde voor een sollicitatiegesprek, schaamde ik me voor de staat van het oude pand.” Toen de verhuurder besloot het pand 2 jaar lang te renoveren, besloot UNIFORM- Agri op zoek te gaan naar een nieuwe fijne werkplek met de juiste uitstraling. Een plek waar medewerkers met plezier, tegelijk, op kantoor kunnen samenwerken.

Harm-Jan was al bekend met Oppject (voorheen bekend als Boekenrode) voordat hij met hen in aanraking kwam. “Het is een aanwezige makelaar in Assen en zit hier om de hoek. Na contact te hebben gezocht kwam Oppject direct met een paar concrete voorstellen. Ik heb met meerdere makelaars contact gehad, maar Oppject had de beste portefeuille. Oppject is accuraat in wat zij doen en zorgen voor de juiste match tussen huurder en verhuurder. Je moet de juiste mensen bij elkaar brengen, daar ligt de kracht va Oppject”, aldus Harm-Jan.

Medewerkers van over de hele wereld komen naar Assen om een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor van UNIFORM-Agri. Inmiddels heeft UNIFORM-Agri zich mede dankzij Oppject mogen vestigen aan het Stationsplein in Assen, pal tegenover het station. Ideaal voor externe medewerkers die op bezoek komen. Het gehele gebouw wordt hier gehuurd, hierdoor hoeven zij geen rekening te houden met andere bedrijven. Nog een bijkomend voordeel is het centrum op loopafstand. Medewerkers die op bezoek komen hebben geen auto nodig en overnachten midden in het centrum bij Hotel de Jonge.   

Nadat de huurovereenkomst was getekend, nam Durk Haringsma het stokje van Harm-Jan over. Hij heeft het omgetoverd tot het prachtige kantoor dat het nu is. Samen met de verhuurder heeft hij fijn contact gehad om een ruimte te realiseren die zowel functioneel als mooi is. Het resultaat mag er wezen, UNIFORM-Agri hoopt nog lang op deze plek te zitten! 

"Oppject is accuraat in wat zij doen en zorgen voor de juiste match tussen huurder en verhuurder. Je moet de juiste mensen bij elkaar brengen, daar ligt de kracht va Oppject"
Oppject bedrijfsmakelaar Assen UNIFORM-Agri

Meer cases zoals deze