Oppject logo

Tattooshop - Blood ‘n Bones

In een mooi pand, met prachtige lichtinval aan de Vaart 1C vind je Blood ‘n bones tattoo. Een exclusieve tattooshop, waar veel (vaste) klanten komen om een tattoo te laten zetten. Je kunt eigenlijk niet zomaar naar binnen stappen, de getalenteerde tattoo artiesten Brian & Maurice doen alles op afspraak.

Deze tattooshop begon eerst in Beilen, maar al snel werd de locatie daar te klein. Het was een hele zoektocht om een nieuw pand te vinden, je mag namelijk niet zomaar in elk pand een tattooshop beginnen. Uiteindelijk besloten de heren contact op te nemen met een bedrijfsmakelaar. Via Funda business kwamen zij Oppject tegen en besloten ze contact op te nemen.

Na verschillende bezichtigingen met makelaar Gerwin kwamen ze uit bij het huidige pand. Dit pand bleek perfect te zijn en hier kregen ze  toestemming om te tatoeëren. De locatie was voor de tatoeëerders niet zo heel belangrijk, al zijn ze nu wel erg blij met hun plekje. Daarnaast is er ruimte om te groeien en heeft de verhuurder zelfs aangeboden om de aangrenzende ruimte erbij te huren, hiervoor kan een muur verwijderd worden. 

“Ondanks dat het vinden van een nieuw pand een hele zoektocht was, verliep het contact goed en werden onze wensen goed vertaald door Gerwin. “We zitten op een prachtige centrale locatie en verwachten hier nog een lange tijd te zitten” Aldus Maurice.

"Ondanks dat het vinden van een nieuw pand een hele zoektocht was, verliep het contact goed en werden onze wensen goed vertaald door Gerwin. "We zitten op een prachtige centrale locatie en verwachten hier nog een lange tijd te zitten"

Meer cases zoals deze