Oppject logo

Normec Kalsbeek

Ruben Geers belegt samen met zijn compagnon Arnold van Zuijlekom in vastgoed. Als aankoopmakelaar weten we bij Oppject wat er op de markt is, en niet minder belangrijk, ook wat gaat komen en welke huurders zoekende zijn. Zo ook bij de Aziëweg 19. Het gebouw waar al 18 jaar het bekende verhuurbedrijf Bo-rent is gevestigd. Andere delen in het gebouw waren sinds de nieuwbouw nog nooit in gebruik genomen. Ruben en Arnold zagen potentie in dit gebouw maar vroegen zich wel af in hoeverre de kantoorruimte verhuurbaar zou zijn. Hiervoor namen zij contact met ons op.

Potentieel Vastgoed, Ideale Huurder

Van bedrijfsmakelaar Nol wilden ze graag weten wat zijn ideeën bij dit pand waren. Terwijl zij samen een rondje door het gebouw liepen, had Nol de perfecte huurder in gedachten; Normec Kalsbeek. Hij besloot koper en huurder met elkaar in contact te brengen, een goede matchmaker.

Ruimte voor Toekomst

Normec Kalsbeek is de autoriteit op het gebied van waterbehandeling, of het nu gaat om drinkwater of proceswater. Het voormalige kantoorpand van Normec Kalsbeek in Tynaarlo barstte uit zijn voegen, waardoor zij al geruime tijd op zoek waren naar een ander pand. Het pand aan de Aziëweg 19 was hen al eerder opgevallen maar bleek vanwege te weinig magazijnruimte toch niet geschikt te zijn. Deze magazijnruimte werd door Bo-rent in beslag genomen. Hoewel Bo-rent er nog steeds zit, loopt het huurcontract binnenkort af en kon Bo-rent voor de resterende periode alvast ruimte vrijmaken voor het magazijn van Normec Kalsbeek. En dat creëert ruimte voor Normec Kalsbeek om in de toekomst een magazijn en extra werkplekken te verwezenlijken.

Nieuw Leven voor Aziëweg 19

Het feit dat alleen het voorste gedeelte van het gebouw in gebruik is geweest, bracht zowel voordelen als nadelen met zich mee voor Ruben en Arnold. Het positieve was dat alles nog in nieuwstaat verkeerde. Echter vanwege een lange periode van leegstand was er ook behoorlijk wat onderhoud nodig. Hierdoor hebben ze nieuwe airconditioning units moeten installeren, is het elektriciteitsnetwerk aangepast en zijn de lege vleugels van het gebouw opnieuw ingericht. Ruben en Arnold vinden het belangrijk dat het gebouw in optimale staat verkeert, zodat de huurder zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Een tevreden huurder is voor hen belangrijk, het pand werd dan ook direct verhuurd met een huurcontract van 10 jaar.

Een slimme investering

“Wij kopen vaker panden aan, maar dit was voor ons een grote investering wat meer risico’s met zich meebracht. Het was erg fijn om Nol daarbij te hebben voor de contractuele onderhandelingen. Wij zijn goed begeleid door Oppject. Nol stond er altijd neutraal in, een open, eerlijk persoon. Hij zal niemand benadelen en met zijn Noordelijke nuchterheid heeft hij ook nog de gunfactor!”, aldus tevreden koper Ruben Geers en tevreden huurder Oscar Otto van Normec Kalsbeek.

Vastgoedmakelaar Oppject
"Nol van Oppject stond er altijd neutraal in, een open, eerlijk persoon. Hij zal niemand benadelen en met zijn Noordelijke nuchterheid heeft hij ook nog de gunfactor!"

Meer cases zoals deze