Oppject logo

Bedrijfsmakelaar Oppject

Assen Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Assen? Bij Oppject ben je aan het juiste adres. Er is een ruim aanbod beschikbaar voor zowel het huren als het kopen van een bedrijfspand. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte plek.

Waarom kies je voor Oppject?

Resultaat(gericht)
Bij Oppject zetten wij ons in om het belang van onze opdrachtgevers te behartigen. Wat de vraag van onze opdrachtgever ook is, wij zorgen dat we precies weten waar ze naartoe willen en wat ze willen bereiken. Vervolgens doen wij er alles aan wat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. We gaan recht op ons doel af.

Duidelijk
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Dat betekent dat we de zaken niet mooier maken dan ze zijn. Is het slecht gesteld met de straat van een pand? Dan hoor je dat van ons. Want op zakenpartners moet je kunnen vertrouwen, ons werk is mensenwerk. Des te belangrijker dat je weet waar je aan toe bent.

Integer
We weten waar we goed in zijn. En ook waar we minder goed in zijn. Omdat we werk van hoogwaardige kwaliteit willen leveren houden we het bij de zaken waar we goed in zijn. Dat betekent dat niet iedereen onze opdrachtgever is, je moet bij ons passen. Wij werken namelijk niet voor iedereen, we werken bij Oppject voor jou!

Deskundig
Bij Oppject werken adviseurs die gepassioneerd zijn over bedrijfsvastgoed. We kennen de markt op ons duimpje. Doordat we al jaren in de branche opereren hebben we een groot en sterk netwerk. Zoek je een andere vestigingsplaats voor je bedrijf of wil je beleggen in een pand? Het maakt niet uit wat je vraag is, wij staan voor je klaar met al onze kennis en kunde.

Oppject bedrijfsmakelaar van Assen

Door kennis van de markt en kennis van zaken goed te combineren met persoonlijk contact en een sterk netwerk zijn de sleutel tot een succes. Op zoek naar een bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer informatie over onze diensten of heb je een vraag over een specifiek pand? Ons team van experts staat voor je klaar!

Contact