Oppject logo

Bedrijfsmakelaar Oppject

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in de omgeving van Groningen? Bij Oppject ben je aan het juiste adres! Bij ons kan je terecht voor zowel het kopen als het huren van een bedrijfspand. Wij helpen je met het vinden van de juiste plek in Groningen.

Waarom Oppject

Bij Oppject vinden we het erg belangrijk om te begrijpen wat onze opdrachtgevers willen en waar ze naartoe willen, ongeacht wat de vraag is. We zetten ons in om hun gewenste resultaat te bereiken en werken recht op ons doel af. Kortom, we richten ons op de behoeften van onze klanten en streven ernaar om deze zo goed mogelijk te vervullen.

Duidelijk
Bij Oppject maken we de zaken niet mooier dan dat ze zijn. Is de straat van het pand niet helemaal geschikt? Dan hoor je dit ook van ons. Op zakenpartners moet je kunnen vertrouwen, ons werk is mensenwerk. Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent.

Integer
Wij willen werk leveren van kwaliteit. We weten waar we goed in zijn en waar we minder goed in zijn. We houden het bij de zaken waar we goed in zijn, dit betekent dat niet zomaar iedereen onze opdrachtgever kan zijn. Je moet wel bij ons passen. Wij werken namelijk niet voor iedereen, we werken bij Oppject voor jou!

Deskundig
De adviseurs van Oppject zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in het bedrijfsvastgoed. We kennen de markt op ons duimpje. Doordat we al jaren in de branche opereren hebben we een groot en sterk netwerk. Het maakt niet uit wat je vraag is, wij staan klaar met onze kennis en kunde.

Oppject bedrijfsmakelaar omgeving Groningen

Zoek je een geschikt bedrijfspand? Door onze kennis van de markt en sterk netwerk kunnen we je ongetwijfeld verder helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je meer informatie over onze diensten of heb je een vraag over een specifiek pand? Ons team van experts staat voor je klaar!

Contact