Oppject logo

Opslagruimte in Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een opslagruimte in Hoogeveen? Bij Oppject hebben we een ruim aanbod aan kantoorruimtes, zowel koop als huur.

Waar moet je op letten bij het kopen van een opslagruimte?

Locatie
De locatie van de opslagruimte is belangrijk, vooral als je van plan bent er regelmatig gebruik van te maken. Zoek naar een locatie die gemakkelijk bereikbaar is en bij voorkeur dicht bij je huis of bedrijf ligt. Grootte Bepaal welke maat opslagruimte je nodig hebt. Het is belangrijk om een ruimte te kiezen die groot genoeg is om al je spullen op te slaan, maar niet te groot, omdat dit onnodige kosten met zich meebrengt.

Beveiliging
Zorg ervoor dat de opslagruimte veilig is. Let op factoren zoals verlichting, beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig zijn opgeslagen.

Voorwaarden van het contract
Lees het contract zorgvuldig door voordat u een opslagruimte koopt. Zorg ervoor dat je begrijpt wat jouw verantwoordelijkheden zijn en welke verzekeringsopties beschikbaar zijn.

Kosten
Vergelijk de kosten van verschillende opslagruimtes en zorg ervoor dat je een ruimte kiest die past binnen jouw budget.

Toegangstijden
Controleer de toegangstijden van de opslagruimte. Het is belangrijk om te weten wanneer je toegang hebt tot je spullen en of er beperkingen zijn voor de toegangstijden.

Waar moet je op letten bij het huren van een opslagruimte?

Huurregime
Als je een huurovereenkomst aangaat, is het belangrijk om te weten welk huurregime van toepassing is. Hierin wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen verschillende panden en doeleinden hiervan.

Huurtermijn
Het is handig om van tevoren duidelijke afspraken te maken over de huurtermijn. Neem dit ook mee in de huurovereenkomst. Het kan namelijk zo zijn dat er regels zitten aan het huurtermijn, dit kan anders zijn dan bijvoorbeeld een woning. Neem hierbij dan ook het opzegtermijn mee.

Huurprijs
Maak duidelijke afspraken over de huurprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maak bijvoorbeeld goede afspraken over de hoogte van de huurprijs, maar neem hierbij bijvoorbeeld ook de BTW in mee. Daarnaast is het verstandig om af te spreken wanneer de huur betaald dient te worden.

Onderhoudskosten
Onderhoudskosten is een belangrijk aspect om afspraken over te maken. Doorgaans is het zo dat de kleinere kosten voor de rekening zijn van de huurder en de grotere onderhoudskosten voor de verhuurder. Maak hier duidelijke afspraken over en bespreek welke kosten voor wie zijn.

Opslagruimte bij Oppject
Bij Oppject staan diverse bedrijfsmakelaars voor je klaar die de markt op de voet volgen en dankzij hun jarenlange ervaring precies weten waar ze over praten. Of je nu op zoek bent naar een opslagruimte om te kopen of te huren, bij Oppject ben je aan het juiste adres. Naast het vinden van opslagruimtes kunnen we je ook helpen bij het verkopen van je opslagruimte. Je kunt contact met ons opnemen via onze website of telefonisch, we zijn er om je te helpen.

Op zoek naar opslagruimte?

Bekijk hier ons aanbod in Hoogeveen en omstreken

Objecten