Oppject logo

Opslagruimte huren in Assen en omgeving

Heb je veel bedrijfsmaterialen die op een aparte plek opgeslagen moeten worden? Dan is een opslagruimte wat voor jou. Voordat je overgaat tot het huren van een opslagruimte is het handig om het een en ander op een rij te zetten. Oppject helpt je daarbij.

Tips bij het huren van een opslagruimte

Voordat je opslagruimtes gaat bezoeken is het verstandig om na te gaan waar jouw wensen liggen. Hoeveel spullen wil je bijvoorbeeld opslaan en hoeveel ben je bereid daarvoor te betalen? Wij geven je wat tips om je verder te helpen.

  • Grootte

De grootte die de opslagruimte moet hebben, bepaal je op basis van hoeveel spullen je wilt opbergen. Het is verstandig om niet veel groter te huren dan nodig, aangezien een grotere opslagruimte ook hoger is in kosten.

  • Locatie

Bepaal voor jezelf wat een handige locatie is waar de opslagruimte is gevestigd. Denk je dat je regelmatig een bezoek gaat brengen aan je opslagruimte? Dan is het verstandig dat de opslagruimte niet op een moeilijk bereikbare plek zit. Het kan dan handig zijn dat de opslagruimte zich tussen je woning en bedrijfspand bevindt.

  • Beveiliging

Het is wel zo fijn dat je spullen op een veilige plek zijn opgeborgen. Controleer daarom of er rondom de opslagruimte voldoende lampen en beveiligingscamera’s hangen en of er een goed alarmsysteem is.

  • Openingstijden

Ga voor jezelf na op wat voor momenten je naar de opslagruimte zou willen. Veel opslagruimtes hanteren namelijk bepaalde openingstijden. Op deze manier kun je bepalen welke opslagruimte voor jou geschikt is.

Tips voor het huurcontract van een opslagruimte

Wanneer je alle vereisten in kaart hebt gebracht en je een geschikte opslagruimte in het vizier hebt, is het volgende stadium bereikt: de huurovereenkomst. In de huurovereenkomst leg je allerlei belangrijke zaken vast zodat je in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

  • Huurregime

Controleer voordat je het contract gaat ondertekenen welk huurregime van kracht is. Voor verschillende soorten panden worden namelijk andere regimes aangehouden, waar dus andere wetten en regels gehanteerd kunnen worden. Zorg dat je op de hoogte bent wat voor jou geldt.

  • Huurprijs

Het is belangrijk dat je de afgesproken huurprijs vast laat leggen in het huurcontract. Hierdoor zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan op een later moment. Houd bij het afspreken van de huurprijs ook rekening met BTW. Laat ook vastleggen wanneer de huur overgemaakt dient te worden.

  • Huurtermijn

Wat is de duur van het huurcontract? Laat dit opnemen in de overeenkomst.

Opslagruimte huren in Assen via Oppject

Bij Oppject weten we wat we doen. We beschikken over een ervaren team aan bedrijfsmakelaars met een hart voor het vak. Het vinden van een geschikte opslagruimte is geen probleem, we helpen je graag op weg. Heb je vragen over het huren van een opslagruimte of over ander vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op via de website of telefoon.

Op zoek naar een opslagruimte in Assen?

Een opslagruimte kopen of huren? Wij hebben een groot aanbod in Assen en omgeving, bekijk het hier.

Objecten