Oppject logo

Opslagruimte huren in Groningen

Je bent op zoek naar een opslagruimte in omgeving Groningen, maar waar begin je? Het is belangrijk om enkele feiten op een rij te zetten voordat je besluit een opslagruimte te huren. Oppject helpt je graag verder door het juiste advies te geven.

Waar moet je op letten voordat je een opslagruimte huurt?

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is belangrijk om je eigen wensen in kaart te brengen voordat je besluit een opslagruimte te huren. Hoeveel spullen wil je bijvoorbeeld kwijt in de opslag en waar wil je dat de opslagruimte zich bevindt? Dat zijn allemaal factoren om over na te denken.

  • Locatie

Ben je van plan regelmatig naar je opslag te rijden? Dan is het verstandig om te kiezen voor een locatie die makkelijk bereikbaar is.

  • Grootte

Maak een inschatting hoeveel spullen je wil opslaan en kies op basis daarvan een geschikte opslagruimte. Ga niet een onnodig grote ruimte huren terwijl je dit niet nodig hebt. Extra ruimte hebben is leuk, maar hier hangt ook een hoger prijskaartje aan.

  • Beveiliging

Het is wel zo fijn dat je spullen op een veilige plek zijn opgeborgen. Controleer daarom of de opslagruimte beschikt over voldoende verlichting, alarmsystemen en beveiligingscamera’s.

  • Toegangstijden

Opslagruimtes hebben vaak bepaalde toegangstijden. Dat zorgt ervoor dat je niet altijd bij je spullen kan komen. Bedenk wanneer het voor jou handig is om bij je opslagruimte te kunnen komen en of de toegangstijden hierop aansluiten.

Het huurcontract

Wanneer je je wensen in kaart hebt en een opslagruimte op het oog hebt, is het tijd om verder te kijken naar het huurcontract en leg je daar duidelijke afspraken in vast. Er zijn enkele factoren waarop je moet letten voordat je een huurovereenkomst aangaat.

  • Huurregime

Op een huurcontract is een bepaalde huurregime van toepassing. In een huurregime staat vastgelegd om wat voor soort pand het gaat en wat het doeleinde hiervan is.

  • Huurtermijn

Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de huurtermijn en laat dit vastleggen in de huurovereenkomst. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

  • Huurprijs

De huurprijs is natuurlijk ook belangrijk. Zorg ervoor dat je een bedrag afspreekt waar je zelf tevreden mee bent en laat dit vastleggen in het contract. Zo kun je niet voor eventuele verrassingen komen te staan. In het bedrag houd je ook rekening met BTW. Tot slot spreek je ook af wanneer de huur overgemaakt moet worden.

Opslagruimtes huren via Oppject

Oppject beschikt over een team ervaren bedrijfsmakelaars die weten wat ze doen. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een geschikte opslagruimte om te huren in omgeving Groningen, maar helpen je ook met andere vastgoedgerelateerde vraagstukken. Benieuwd wat Oppject precies voor je kan betekenen? Neem dan telefonisch of via de website contact met ons op.

Op zoek naar een opslagruimte in Groningen?

Bij ons vind je een groot aanbod aan opslagruimtes in Groningen en omgeving. Wij hebben opslagruimtes voor zowel verkoop als verhuur.

Objecten