Oppject logo

Wij heten voortaan Oppject

Vanaf 1 mei 2023 heten wij Oppject. Hoewel onze naam is veranderd, kun je nog steeds rekenen op hetzelfde team van ervaren makelaars en taxateurs.

De naam Oppject is een samenvoeging van de woorden oppervlakte, opportunity en object. Het weerspiegelt onze pragmatische blik op vastgoed en het helpen creëren van kansen. Bovendien is de naam modern en pakkend en zal het ons helpen om ons te onderscheiden in een competitieve vastgoedmarkt.

Bij onze nieuwe naam hoort ook een frisse huisstijl en een geheel nieuwe website. Hiermee kunnen we inspelen op de behoeften van onze opdrachtgevers en biedt het ons de mogelijkheid om het vastgoed dat wij namens hen aanbieden optimaal onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders en kopers. 

Onze passie voor bedrijfsmatig vastgoed en onze persoonlijke werkwijze blijft onveranderd.

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen over bedrijfsmatig vastgoed in Assen en omgeving. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn onder onze nieuwe naam Oppject!

Contact

Hoewel we van naam veranderen, blijft onze passie voor bedrijfsmatig vastgoed en onze persoonlijke werkwijze onveranderd. We blijven ons inzetten voor uitstekende service en kwaliteit en we kijken er naar uit om onder onze nieuwe naam Oppject, onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen over bedrijfsmatig vastgoed. We staan graag voor je klaar!

Contact

Meer kennis zoals deze